Șase amenzi de 11.500 de lei la Sibiu, în contextul epidemiei

În județul Sibiu, de la începutul epidemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 506 de persoane (dintre care 473 adulți și 33 copii). Au fost declarate vindecate și externate 405 de persoane, iar 43 persoane au murit.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează 2036 persoane izolate și 30 persoane în carantină.

La numerele autorităților au sunat în ultimele 24 de ore 111 sibieni.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au răspuns la 33 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 90 de solicitări.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Ieri, polițiștii și jandarmii au avut 45 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Au fost verificate 1.306 de persoane și 12 societăți comerciale/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost identificate șase persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.500 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*