Se reiau audiențele la Poliție, dar cu mască, mănuși și 15 minute

Pentru a beneficia de o primire în audiență, se va înainta o solicitare de primire către formațiunea de poliție pe raza căreia a avut loc situația pentru care se cere audiență.

Cererea de primire în audiență se poate descărca gratuit de pe pagina de internet a Inspectoratului  de Poliție Județean Sibiu (https://sb.politiaromana.ro/ro/utile/program-de-audiente) sau se poate completa la fiecare sediu de poliție și se depune, personal sau prin e-mail,  la  formațiunea de poliție pe raza căreia a avut loc situația pentru care se cere audiență.

După analizarea cererii de primire în audiență, solicitantul va fi informat despre aprobarea participării la audiență, clasarea cererii sale sau transformarea acesteia în petiție.

Din motive de siguranță medicală, care vizează prevenirea răspândirii și infectării cu noul coronavirus, în perioada următoare, până la revenirea la normalitate, în situația aprobării audienței, aceasta se va desfășura astfel:

Audiența se va limita la un interval de maximum 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite cu mai multe persoane.

Persoanele care participă la audiență trebuie să poarte mască și mănuși de protecție și să respecte regulile de prevenire a infectării cu Covid19 stabilite prin normele în vigoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*