Se suspendă examenele pentru permisele de șoferi! Un angajat are coronavirus

Un angajat al serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu a fost confirmat azi pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, identificând un număr de 27 de contacți de serviciu, dintre care 20 lucrează în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, 6 în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu, 1 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu. Pentru toți cei 27 de contacți s-a dispus testarea SARS CoV-2.

Prefectura Sibiu informează că, pentru prevenirea răspândirii virusului și protejării cetățenilor, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare practică în vederea obținerii permisului de conducere vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării.

De asemenea în cursul acestei după-amiezi, se va efectua dezinfecția în toate spațiile de lucru ale Instituției Prefectului județul Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*