În contextul lucrărilor de modernizare de mare amploare de pe strada Calea Poplăcii, strada Valea Aurie devine stradă cu sens unic între strada Sibiel şi strada Poiana, iar pe strada Poiana se instituie sensul unic între strada Valea Aurie şi strada Ludoş.

Constructorii angajaţi de societatea de gaz îşi continuă de asemenea lucrările, extinzându-se pe noi străzi. Lucrări la reţeaua de gaz vor începe în perioada următoare pe strada Lungă, sub trafic, urmând să fie finalizate în aproximativ o lună. În perioada 1-30 august vor fi modernizate pe rând reţelele de gaz pe străzile G. Coşbuc, I. Raţiu şi Crişanei.

În cadrul contractului cu finanţare POS Mediu pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în Sibiu, lucrările continuă pe strada Dobrogei. Constructorul va lucra în perioada 3-15 august, sub trafic, pe strada Moldovei. Lucrări de reabilitare a canalului menajer vor începe în următoarea perioadă pe străzile Gheţăriei, Fabricii şi Şerbota, afectând doar o singură bandă de circulaţie.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*