Serviciu electronic pentru cei care studiază acasă, la Biblioteca Astra

În perioada suspendării programului cu publicul, generată de situația epidemiologică actuală, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu propune serviciul online de asistență bibliografică BiblioSuport. Acesta se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și tuturor celor interesați să studieze în aceste zile.

Cei care doresc să își continue activitatea de studiu individual, cu sprijinul bibliotecarilor de la Biblioteca ASTRA, pot primi materiale în format electronic necesare studiului sau cercetării.

Pentru a beneficia de serviciul BiblioSuport, trebuie să:

  • accesați catalogul online: http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
  • identificați materialele de care aveți nevoie (capitole, subcapitole, articole, pagini, fragmente, cuprinsul cărții)
  • transmiteți prin email o solicitare scrisă, numele, prenumele și numărul permisului de acces la adresa: bibliosuport[at]ro

Pentru informațiile care nu se regăsesc în catalogul online, Serviciul de Documentare și Informare Bibliografică al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu oferă asistență de specialitate.

Operațiunile de scanare se vor face în conformitate cu legislația în vigoare.

Potrivit celor de la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, bibliotecarii se vor implica activ în preluarea și procesarea în cel mai scurt timp posibil a solicitărilor, astfel încât, în funcție de numărul și volumul acestora, utilizatorii să beneficieze de materiale disponibile scanate.

BiblioSuport este un serviciu electronic gratuit și personalizat, documentele generate prin scanare fiind transmise electronic, pe email.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*