Sesiuni speciale de lectură și jocuri dramatice la Biblioteca ASTRA

Începând cu data de 20 februarie, de două ori pe lună, până în data de 20 decembrie, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu în parteneriat cu Asociaţia Diakoniewerk International inițiază o serie de 20 de sesiuni de lectură și teatru pentru tinerii care frecventeză Centrul Ocupațional pentru Persoane cu Dizabilități din cadrul asociației.

Obiectivul activității propuse de specialiștii bibliotecii sibiene este realizarea unui cadru de învățare nonformală prin intermediul poveștilor, a informațiilor de tip enclopedic, dar și prin jocuri și interpretări dramatice.

Colaboratorii solicitați să sprijine programul sunt Renate Muller Nica, Gabriela Neagu, Rodica Bucholtzer, Cătălin Neghină și Liviu Vlad, actori de la Teatrul Național “Radu Stanca” Sibiu; Raluca Răducă, actor păpușar de la Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” Sibiu și Clara Samoilă, învățătoare.

Grupul țintă al atelierului sunt tinerii de diferite vârste și dizabilități care frecventează Centrul Ocupațional din cadrul Diakoniewerk International.

„Locurile sunt limitate (20 participanți/sesiune). Înscrierile se fac la d-na Cosmina Stancu, șef centru, telefon 0724 08 28 30”, precizează organizatorii.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat