Și mai multă distracție, la Arena Platoș

Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de mai multă distracție, pe nocturnă, la Arena Platoș Păltiniș. După o dezbatere on-line și un poll creat pe Facebook, administratorii au decis să introducă în program o nouă zi cu nocturnă.

Începând din această seară, se poate schia la lumina reflectoarelor miercurea, vinerea și sâmbăta. „Noi ne mândrim cu faptul că suntem un resort făcut de prieteni pentru prieteni și că întotdeauna ne-am adaptat și ne-am dezvoltat împreună cu voi, v-am ascultat sfaturile și unde ne-a stat în putință le-am și pus în aplicare. E drept, parcare supra-etajată încă nu am reușit să facem. Și pentru noi sezonul acesta e ciudat și ne forțează la multe adaptări și ajustări pentru că totul se desfășoară atipic. În ciuda experiențelor deloc profitabile cu serile de nocturnă din anii anteriori, am luat decizia să introducem o nouă zi de nocturnă în program“, au transmis pe contul de Facebook cei de la Arena Platoș.

Snowpark-ul e gata

Administratorii pârtiilor de la Arena Platoș au reușit zilele trecute să treacă și la amenajarea mult așteptatului Snowpark. Treaba a fost dusă la bun sfârșit de Radu (alias Jaffar), creierul din spatele unuia dintre cele mai bune snowparks din România. Ca urmare, gazdele ne invită în această seară la „FREESTYLE INVITATIONAL, un eveniment cu PRO SNOWBOARDERS & SKIERS la Arena Platoș Păltiniș!“

În zona Păltiniș zăpada măsoară 50 cm, pârtiile de la Arena Platoș se prezintă în stare impecabilă, iar vremea se anunță ideală pentru orice fel de mișcare în aer liber.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*