Sibieni reținuți pentru trafic de DROGURI de mare risc | VIDEO

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat două percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Doi bărbați au fost reținuți și au fost ridicați bani și droguri.

La data 14 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, au surprins în flagrant delict doi bărbați în timp ce încercau să comercializeze, în parcarea unui centru comercial, droguri de mare risc.

Asupra acestora au fost descoperite comprimate Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală de culoare maro cu efect stupefiant, în schimbul cărora încercau să obțină 3.700 de euro și 5.000 de lei.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri (cannabis și Ecstasy), precum și 1.100 de lei și 1.345 de euro.

La data de 14 iulie, cei doi bărbați, de 28 și 55 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar în data de 15 iulie, instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 28 de ani și măsura arestării la domiciliu față de bărbatul de 55 de ani.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*