Sibienii au primit îmbrățișări gratuite din partea studenților | GALERIE FOTO

Un grup de studenți ai Facultății de Științe Socio-Umane din Sibiu a oferit azi îmbrățișări gratuite tuturor trecătorilor din centrul istoric al Sibiului – Piața Mare, Piața Mică și pietonala Nicolae Bălcescu.

Cei peste 30 de voluntari au împărțit energie pozitivă, în spiritul sărbătorilor, reușind să aducă zâmbete pe fețele sibienilor. “Suntem în această săptămână frumoasă dinaintea Crăciunului, Săptămâna Magică, cum au numit-o studenții noștri, și am reușit încă un an să îi facem pe sibieni să simtă magia sărbătorilor de iarnă și să îi facem mai fericiți”, a declarat profesorulunul dintre participanți.

Diana David s-a declarat foarte fericită că a participat la Free Hugs anul acesta. “Sunt în primul an de facultate, iar proiectul acesta chiar m-a încântat. Au fost și câțiva sibieni care ne-au dat seen îmbrățișărilor, dar per total m-am simțit foarte bine. O să mai particip și anul viitor”, a mărturisit studenta.

“Astăzi, la Free Hugs, am realizat că fericirea constă în lucruri mici. Fiecare din noi poate face pe altcineva fericit fără prea mult efort. M-am simțit importantă, fiindcă oamenii primeau cu încântare îmbrățişările şi unii din ei le transmiteau mai departe. A fost foarte fain să oferi zâmbete şi am decis să ofer îmbrățişări gratuite cât mai des”, susține Aurica Sviderschi, studentă în anul I la Comunicare și Relații Publice. Și Luiza Florea vrea să mai ofere îmbrățișări gratuite. “Mi-a plăcut mult. M-am simțit bine și mi-au plăcut reacțiile oamenilor”, explică Luiza.

La finalul acțiunii Free Hugs, atât studenții participanți, cât și profesorii au fost mulțumiți de faptul că au reușit să împartă bucurie sibienilor, odată cu îmbrățișările.


Paul VELȚAN

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat