Sibienii încep anul cu două meciuri în Cupa României

CSU Atlassib Sibiu începe anul 2015 cu două partide care se joacă în cadrul Cupei României, în compania Energiei Târgu Jiu.
Primul meci este programat să aibă loc luni, pe 5 ianuarie 2015, în deplasare, iar returul în 9 ianuarie, în Sala Transilvania. Partidele se desfășoară în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Misiunea sibienilor nu va fi ușoară, dat fiind faptul că Energia Târgu Jiu este câștigătoarea de anul trecut a trofeului Cupei României.
”Următorul meci, cu Rovinari, va fi dificil. În Campionat, când am jucat cu ei, am pierdut la 20 de puncte. Nu am jucat prea bine, dar ei au o echipă bună și vor juca puternic, așa cum fac mereu. IMG_0108Ca și celelalte meciuri din Campionat, va fi un meci greu și va fi dificil să-l câștigi, dar cred că suntem pregătiți, ne-am antrenat intens și sunt sigur că suntem pregătiți. În ultimele zile ne-am întors în sala la antrenamente și am muncit din greu, după zilele din pauza de Crăciun, și suntem gata să ne întoarcem la muncă. Toată lumea a mers acasă, și-a vizitat familiile, și-a relaxat mintea, au uitat de baschet câteva zile. Acum ne-am întors pregătiți pentru partea a doua a Campionatului. Rovinari este o echipă foarte bună, un antrenor foarte bun, o chimie bună, joacă puternic și acționează bine în atac. Va fi dificil, dar mergem acolo să jucăm cât de bine putem, să acționăm și să ne facem schemele”, a spus Brandon Johnson.
Antrenorul CSU Atlassib Sibiu și-a început mesajul printr-o urare adresată fanilor. ”În primul rând, vreau să urez An nou fericit fanilor noștri și sper că vor avea un an la fel de bun ca și cel care a trecut și vor fi mulțumiți de echipa pe care o iubesc. Cu Rovinari vom juca de doua ori in cinci zile zile. Rovinari este o echipă cu o listă de jucători foarte buni, iar acum, că au schimbat poziția a 5-a, au adus un jucător care a jucat în World Cup, un jucător grec care a jucat în naționala Greciei, deci, cu siguranță e un jucător foarte bun. Nu avem foarte multe informații despre el acum, dar va trebui să îl urmărim mai bine să să vedem ce va schimba și cât va juca. Eu tocmai am primit informația. Vom vedea. Ce este cel mai important este să facem un meci bun acolo. Vor fi două meciuri foarte importante, în patru zile. Primul la Rovinari, al doilea aici. Tot ce trebuie să facem este să obtinem un rezultat bun la Targu Jiu și când spun un rezultat bun mă refer la faptul că și dacă vom câștiga cu două puncte în deplasare, aici nu putem face egal, trebuie să câștigăm. Trebuie să facem acolo un rezultat bun, să încercăm să obținem cel mai bun rezultat posibil iar apoi, în fața fanilor noștri să încercăm să ne calificăm în semifinale. Va fi foarte greu, dar vom încerca să dăm totul. Facem tot posibilul pentru ca echipa să fie completă, dar în cazul în care va exista posibilitatea ca cineva să nu poată sta pe teren mai mult timp, cu siguranță nu ne vom risca și vom juca cu acei jucători care sunt apți de joc”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
Partida de luni 5 ianuarie 2015 va fi difuzată în direct de Digi Sport de la orele 18:00.
CSU Atlassib Sibiu s-a calificat în această etapă a Cupei României după ce a eliminat CSM Oradea, în octombrie, după două victorii câștigate la diferență de două puncte. Cele două echipe, CSU Atlassib Sibiu și Energia Târgu Jiu, s-au duelat în cadrul etapei a 8-a a Campionatului, la Târgu Jiu, iar atunci echipa gazdă și-a adjudecat victoria. Câștigătoarea celor două partide, care se vor juca pe 5 și 9 ianuarie 2015, va juca în Final 4-ul Cupei României, în perioada 2-3 aprilie 2015.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*