Sibienii, invitați să viziteze Baia Populară… pe internet. Primăria promite finalizarea lucrărilor în martie

Lucrările de reabilitare a clădirii Băii Populare sunt încă în desfășurare. Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare a clădirii este 31 martie 2020, anunță municipalitatea.

„Pentru a informa în permanență clienții Băii Populare despre stadiul acestora, conducerea Serviciului Public de Administrare a Băii Populare a creat o secțiune pe site-ul propriu intitulată ‘Jurnal de șantier’. În secțiunea ‘Jurnal de șantier’ sunt afișate lunar lucrările principale realizate de constructor, pe înțelesul cetățeanului, împreună cu fotografii din timpul lucrărilor”, informează Primăria Sibiu, într-un comunicat.

“Baia Populară este o locație foarte îndrăgită de sibieni și mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea Băii, după terminarea lucrărilor ample de reabilitare și modernizare. De aceea, apreciez foarte mult inițiativa conducerii Serviciului Public de Administrare a Băii Populare de a publica în timp real stadiul lucrărilor pentru transparență și pentru o mai bună informare a celor interesați”, a declarat primarul Astrid Fodor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*