Sibienii sunt în formă! „Obiectivul FC Hermannstadt până la mijlocul sezonului rămâne clasarea pe unul din primele trei locuri”

FC Hermannstadt va întâlni formația ACS Recolta Dorolț din județul Satu Mare, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Parcul Sub Arini. Este al doilea meci al sibienilor pe teren propriu, după victoria din prima etapă cu FC Zalău.

Partida de mâine contează pentru Liga III-a, seria a V-a, etapa a 4-a, iar intrarea suporterilor este liberă. Responsabilii echipei sibiene așteaptă o evoluție bună a jucătorilor, care să se concretizeze într-o nouă victorie, în speranța de a menține FC Hermannstadt pe locurile din fruntea clasamentului. Totodată, staff-ul echipei mizează pe un public cât mai numeros, care să poarte spre victorie echipa gazdă. Partida nu se anunță una extrem de puternică pentru jucătorii sibieni, în condițiile în care ACS Recolta Dorolț nu a obținut nici un punct în primele trei etape ale seriei. În ultima etapă, sătmărenii au pierdut, pe teren propriu, în fața echipei FC Zalău cu 0-1.

După cele patru etape din primul său sezon în Liga a III-a, FC Hermannstadt se situează pe un onorant loc 3, la egalitate de puncte (7) cu echipele clasate pe primele două locuri, diferențierea făcându-se în baza golaverajului. „La această partidă vor lipsi Cîrstean – datorită cartonașului roșu primit în meciul de la Mediaș – și Neacşa, accidentat. Obiectivul echipei noastre, până în iarnă, la mijlocul sezonului, rămâne clasarea pe unul din primele trei locuri, precum și acela de a aduce sibienii la stadion. Este vital pentru echipa noastră să creeze o identitate și pentru asta avem nevoie de public, de spectatori care să ne susțină“, spune directorul sportiv Marius Lungu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*