Sibiu Lights&More, o zi în plus

Sibiu Lights&More se apropie de final. Organizatorii au decis să prelungească evenimentul cu o zi, astfel că sibienii, dar și turiștii, se mai pot bucura și astăzi, 2 ianuarie 2015, de o plimbare inedită, pe sub structurile luminoase de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Ediția a doua a evenimentului, s-a dovedit un real succes. Atmosfera de poveste, creată de cele 80 de mii de leduri multicolore montate pe bulevardul central din Sibiu, completată de momentele artistice desfășurate pe scena Sibiu Lights&More2014, a atras, în cele 19 zile ale evenimentului, zeci de mii de oameni. Alături de cei care au pășit pe pitonala din Sibiu, alte peste 9 mii de persoane, din întreaga lume, au urmărit, Live, imagini transmise prin Livestream, de partenerul evenimentului, Romania Live Events. Sesiunile live pe internet au înregistrat aproape 14 mii de afișări și au fost urmărite atât de românii din alte orașe, dar și de cetățeni din peste 50 de țări, precum Germania, Italia, Spania, Anglia, Statele Unite, Canada, dar și Austria, Franța, Indonezia, Rusia, Israel, Malta, Belgia, Norvegia, Elveția, Danemarca, Ungaria, Polonia, Portugalia, Grecia, Serbia, Irlanda, Suedia, Republica Moldova, Cipru, Australia, India, Mexic și multe altele.

Transmisii pe livestreamlights

”Cred că a fost într-adevăr, o ediție, de poveste, așa cum ne-a plăcut nouă să spunem. Credem că am reușit să ne atingem scopul: acela de a promova orașul și de a atrage privirile a zeci de mii de oameni, către Sibiu. În ediția de anul acesta, pe lângă faptul că proiectul s-a extins pe tot bulevardul Nicolae Bălcescu, am reușit să arătăm lumii întregi imagini orașul nostru încântător, prin intermediul transmisiilor pe livestream. Pentru că am înregistrat acest succes ne-am gândit să mai prelungim cu o zi evenimentul, după care vom începe pregătirile pentru ediția a treia. Vă promitem că va fi și mai extraordinară”, a spus Sandra Dragoman, managerul Sibiu Lights&More.

Încă o zi de poveste

Luminițele vor fi, așadar, aprinse și astăzi, 2 ianuarie 2015, între orele 17.00 și 24.00. Ediția a doua a Sibiu Lights&More a fost presărată de evenimente care au bucurat publicul prezent. Vorbim de concertele celor de la Domino, Arpi&Zip Band, Lipicioșii, Maria Cojocaru și Vlad Simon, dar și cele de colinde ale oaspeților maramureșeni și cele ale lui Vlad Pîrău și Sandra Dragoman. Micuții s-au întâlnit cu Moș Crăciun și spiridușii lui de la care au primid cadouri. Evenimentul l-a avut ca amfitrion pe cunoscutul actor Bogdan Sărătean. Sibiu Lights&More 2014 este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat