Sibiu Quality Days: Digitalizarea, o provocare pentru companii

Digitalizarea va fi „cel mai arzător subiect” în dezbaterile prilejuite de următoarea ediție a Sibiu Quality Days, anunță compania Werner Seeger Quality Management România, organizatorul evenimentului.

„Anul acesta vom dezbate diferite teme de actualitate din domeniul automotive, printre care și cel mai arzător subiect, digitalizarea. Motto-ul din acest an este ‘The future of Quality is NOW! How do I use digitalization to lead?’ (‘Viitorul calității este acum! Cum folosesc digitalizarea pentru a fi lider de piață?’ – n.red.)”, au anunțat reprezentanții WSQM.

Invitat special va fi dr. Yuliya Prakopchyk, Head of Training and Professional Development VDA QWC Germania.

Sibiu Quality Days, cel mai important eveniment de management al calității din țară, potrivit organizatorilor, va reuni experți din industrie și manageri din toate sectoarele de activitate, cum ar fi calitate, logistică, producție, marketing, achiziții sau managementul personalului.

„Gestionarea mediilor digitale a devenit o parte a vieții și muncii noastre cotidiene și crește în intensitate. Lumea producției se schimbă la intervale de timp din ce în ce mai scurte. Este esențial să observăm că schimbarea digitală are un efect asupra oamenilor. Sarcinile alocate oamenilor se schimbă, locurile de muncă și procesele se schimbă”, a declarat managerul Werner Seeger, potrivit căruia digitalizarea trebuie să servească oamenilor și nu invers.

Vizita într-o unitate de producție reprezentativă, un punct consacrat în programul fiecărei ediții, va avea loc la una dintre cele mai cunoscute și prestigioase companii din zona Sibiului: Star Transmission & Star Assembly. Star Transmission și Star Assembly, cu sediul la Sebeș, sunt subsidiare Daimler și furnizori de componente pentru automobile, numărând în prezent peste 3.000 de angajați. Compania a fost înființată în 2013, cu scopul de a furniza transmisii de cea mai înaltă calitate pentru Mercedes-Benz.

Cea de-a zecea ediție a evenimentului Sibiu Quality Days se va desfășura pe 21-22 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*