Sibiu Sands a ajuns în faza finală

Turneul Sibiu Sands a adus 50 de echipe de sportivi amatori și profesioniști în Piața Mică, la cea de-a cincea ediție.

Primul turneu de beach volleyball organizat vreodată în centrul istoric al unui oraș din România, Sibiu Sands este acreditat de către Federația Română de Volei, competiția fiind inclusă în calendarul competițional național.

foto: Silvana Armat

Competiția se va încheia duminică. Sâmbătă sunt programate meciuri la categoriile Open masculin, Mixt Amatori și Feminin Amatori, ediția din acest an urmând să se încheie duminică, 2 iulie, când cele patru echipe rămase la fiecare categorie vor disputa finala mare și finala mică.

Anul acesta, organizatorii vor premia cu o sumă totală de 3.000 de euro echipele care se vor clasa pe podium la cele patru categorii ale turneului: Open Masculin, Open Feminin, Mixt Amatori și Amatori Feminin.

Pentru amenajarea terenului au fost aduși 230 de metri cubi de nisip în Piața Mică. Terenul a respectat specificațiile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi de delimitare etc.). Pentru confortul spectatorilor a fost amenajată o tribună de 400 de locuri și a fost construită o instalație de nocturnă pentru o parte din meciuri.

Sibiu Sands este acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Sport, organizată de Asociația Club Sportiv Eco Sport Team și Agenția Grey Projects.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*