Sibiul are un nou prefect!

Adela Muntean este noul prefect al județului Sibiu, la doar câteva zile după ce Horațiu Marin a depus jurământul ca subprefect.

În ședința de Guvern din această după-amiază, Lucian Radu a fost eliberat din funcția de prefect al județului Sibiu. În locul său, a fost numită Adela Muntean. Hotărârile urmează să fie publicate în Monitorul Oficial, iar noul prefect va depune jurământul de învestire luni sau marți.

Adela Muntean are 36 de ani și este de profesie consilier juridic, cu mai bine de un deceniu de experiență în administrația publică locală. A absolvit Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu“ din cadrul Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu în anul 2004. Are și un masterat în Drept european obținut la aceeași facultate. Între anii 2010 și 2016, a ocupat succesiv funcțiile de consilier juridic și șef serviciu, timp de trei ani, apoi funcția publică de conducere de secretar al comunei Roșia. De anul trecut, a fost inspector de specialitate superior la Primăria Roșia, apoi șefa de cabinet a prefectului Lucian Radu. Este căsătorită din 2006 și are un fiu în vârstă de 10 ani.

3 Comments

  1. Felicitari, Adela! Suntem mandri de tine!

  2. TudoRr says:

    Ce mai e si asta? Liviule, tare-ti mai plac secretarele de comuna! Astea-s bune de fruntase, zici ca nu s-a schimbat nimic din anii 50 si pana acum! Bravos, natiune, halal tara, cum ai votat, asa sa ai!!!

  3. Laurentiu Radu says:

    Să nu ne GRĂBIM. Să nu JUDECĂM. Mai ales că e vorba de o doamnă. Îi dăm puțin timp să arate de ce-i în stare și abia apoi putem evalua competența, nu credeți? Eu zic sincer că în momentul de față nu-mi pot formula nicio părere. N-0 cunosc personal, n-am auzit de ea, din articol nu avem cum să ne dăm seama dacă „are ce ne trebuie”. Timpul ne va demonstra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*