Sibiul găzduiește pentru a treia oară Cupa României la Minifotbal

Cupa României la Minifotbal 2018 debutează, astăzi, cu meciurile din faza grupelor, care se vor întinde pe durata întregii zile, pe opt terenuri din Sibiu și Cisnădie.

Competiția se va încheia duminică. Echipele participante au fost împărțite în 32 de grupe, astfel că în prima zi a competiției se vor juca 96 de meciuri, câte 12 pe fiecare teren. Cele mai importante partide vor fi transmise în direct, pe pagina de Facebook a Federației.

Meciuri cu miză

„Una dintre mizele foarte importante ale competiției este faptul că echipa care va câștiga Cupa României își va câștiga automat dreptul de a participa în Liga Campionilor, care va avea loc în luna septembrie în Slovenia. Federația de Minifotbal din România le oferă această șansă atât câștigătoarelor campionatelor regionale, pentru că îmi doresc să dăm o miză fiecărei competiții, cât și echipelor care câștigă Cupa României și Campionatul Național”, a declarat președintele Federației de Minifotbal din România, Ioan Onicaș, la Sibiu.

TEODOR LALU | președinte ACS Luceafărul: „Avem onoarea să găzduim această competiție pentru a treia oară. Juventus Sibiu este echipa care emite pretenții la câștigarea Cupei, o echipă care a câștigat trofeul, în 2012, și acum are trei jucători în lotul național. Este mărturisirea nedisimulată a conducătorului clubului că vrea să câștige cupa la Sibiu.”

Le place la Sibiu

„Avem 96 de echipe, avem 160 de jocuri în trei zile, începând de vineri dimineață, de la ora 9, până duminică, la ora 16. Am convingerea că echipele care vor veni aici vor face o figurație bună și că toată lumea este pregătită. Sperăm că această competiție nu numai că va rămâne o tradiție în calendarul minifotbalului, dar, dacă vom găsi în continuare deschidere din partea autorităților locale, de ce să nu ne întoarcem și anul viitor tot aici și să organizăm în continuare această competiție la Sibiu”, a declarat Attila Takacs, secretarul general al federației.

Acces liber pentru spectatori

Spectatorii vor avea acces gratuit la meciurile din Cupa României la Minifotbal. Partidele se desfășoară pe opt terenuri, după cum urmează: T1, T2, T3, T4 (terenul sintetic de la Stadionul Municipal), T5 – Complexul Sportiv „Luceafărul”, T6 – Baza Sportivă Cireșica, T7 – Școala Generală nr. 19, T8 – Baza Sportivă Panalim din Cisnădie.


Cosmin PAL

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat