Sibiul, promovat la Târgul de Turism al României

Sibiul a fost în prim-plan, astăzi, la Târgul de Turism al României de la București.

Mai mulți bucătari implicați în programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană au făcut demonstrații culinare pentru vizitatorii care s-au oprit la standul Ministerului Turismului. Cei care au gustat preparatele cu specific din zona Sibiului au putut, astfel, să afle mai multe despre destinația turistică Sibiu și despre mâncarea tradițională din județ.

„Sibiu – Regiune Gastronomică a fost, astăzi, promovat la standul Ministerul Turismului de la Romexpo, în cadrul celui mai important târg de turism din România. Colegii de la Sibiu au pus la dispoziția vizitatorilor mai mulți bucătari care au gătit specialități din gastronomia zonei sibiene. Bucatele au fost degustate de toți cei care s-au oprit la standul Ministerul Turismului, astfel aceștia au aflat despre cât de pricepuți și autentici sunt sibienii când vine vorba despre gastronomia tradițională. Ministerul Turismului și Sibiul au făcut echipă și la târgul de la Tel Aviv, de săptămâna trecută, unde autoritățile sibiene au avut la dispoziție un spațiu expozițional în cadrul standului ministerului. Sibiul poate fi o destinație turistică de invidiat, așadar vom continua să promovăm această zonă la târgurile internaționale la care Ministerul Turismului participă anul acesta. Următorul eveniment important pentru industria turistică la nivel european este târgul de turism de la Berlin, unde Ministerul Turismului și Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană vor colabora din nou”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului.

Trif a deschis astăzi oficial Târgul de Turism al României, alături de vicepremierul Viorel Ștefan. Cei doi oficiali au vorbit despre măsurile guvernamentale care vizează dezvoltarea turismului din România, dar și despre importanța campaniilor de promovare a României ca destinație turistică.

Târgul de Turism al României are loc la București, în perioada 21-24 februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*