Sibiul s-a despărțit de un campion

Doliu în lumea echitației! Sibianul Ioan Țincu, un campion cu o carieră de peste trei decenii, s-a stins înainte de vreme.

La 53 de ani, fostul sportiv de performanță a încetat din viață, săptămâna trecută, spre regretul tuturor celor care l-au cunoscut. Apropiații l-au condus pe ultimul drum, sâmbătă, 16 ianuarie.

Federația Ecvestră Română și-a luat rămas bun de la Ioan Țincu printr-un mesaj postat pe pagina oficială.

„Cu multă durere am primit vestea că sportivul nostru, Țincu Ioan, a părăsit această lume. Întreaga comunitate ecvestră își exprimă regretul! Prea repede, prea curând, iar golul lăsat de un mare om ce nu va fi nicicând uitat devine imens. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Federației de specialitate.

Ioan Țincu era născut pe 20 noiembrie 1967. În timpul carierei sale de peste 30 de ani, a obținut numeroase premii și onoruri. Iubitorii acestui sport l-au apreciat și l-au iubit, susținându-l mereu la concursuri. Marele Premiu al Sibiului este doar una din competițiile la care s-a remarcat alături de colegii de la Clubul Sportiv Municipal Sibiu. Iubirea pentru animale și-a manifestat-o și în domeniul chinotehnic, fiind un dresor de excepție.


Ștefana BABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*