Sibiul se umple de moși!

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, în parteneriat cu Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, va organiza pe 13 decembrie, la Târgul de Crăciun, ediția a II-a a evenimentului „Marea Moșmondeală”.

Deviza din acest an este „Dăruiește o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea sportului”.

Dragii noștri moșmondiți,

Ne-am hotărât ca și în acest an să umplem Sibiul de moși, împreună cu Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, organizatorul Târgul de Crăciun din Sibiu 2019.

Cum functionează toată treaba?

Taxa de participare de 60 lei, din care:
– 50 % din taxa va fi donată Clubului Sportiv Comunitar Sibiu pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.
– în schimbul celorlalți 50 % din taxă, primești un număr de concurent foarte simpatic, precum și o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

Înscrierile se fac aici.

Când se desfășoară competiția?
 
13 decembrie, între orele 19:00 – 20:30.
 
Perioada de înscriere: 13 noiembrie – 11 decembrie.
 
Foarte important:
 
– număr maxim de înscriși: 300 de persoane.
– cursa este deschisă participanților cu vârsta între 4 și plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centru orașului in alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în brațele părinților.
– participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, sau purtând căciulița moșului și îmbrăcat complet în roșu, în partea superioară a corpului.
 
Cursa nu este cronometrată și nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc.

Regulamentul competiției îl găsiți aici.

Ești pregătit să ne moșmondim la cea mai faină și amuzantă cursă de moși?

Promitem să nu ne moșmondim chiar atât de tare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*