Sibiul, sub zăpadă din nou

iarnaNinsoarea care cade fără încetare încă de noaptea trecută dă batai de cap autorităţilor sibiene. La această ora în oraş se circulă în condiţii de iarnă, iar artere importante din Sibiu sunt încă total acoperite de zăpadă.
“Utilajele de deszăpezire sunt în teren încă din această dimineață de la ora 6.30. Se intervine atât cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii, cât și cu materiale antiderapante. Datorită căderilor importante de zăpadă în oraș se circulă la această oră în condiții de iarnă, dar toate utilajele vor rămâne pe trasee până când vor reuși să degajeze traseele, în ordinea priorităților. Reamintim faptul că se intervine cu prioritate pe drumuri în pantă și rampă, poduri, viaducte, sensuri giratorii, artere principale și apoi se intră pe străzi secundare”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Sibiu.
UPDATE ora 13:

Conform reprezentanţilor Primăriei Sibiu, toate cele 13 utilaje de deszăpezire sunt în continuare în teren. Se folosesc plugurile pentru a îndepărata zăpada căzută pe carosabil.
Începând cu ora 14, alte 5 utilaje cu plug vor intra pe trasee. Măsura suplimentării numărului de utilaje a fost luată în contextul căderilor masive de zăpadă.
“Pe această cale îi rugăm pe sibieni să ne sprijine în acțiunile noastre în sensul de a curăța trotuarele din fața casei sau a firmei pe care o dețin, această măsură fiind extrem de importantă pentru siguranța pietonilor. De asemenea, îi rugăm să NU arunce zăpada de pe trotuare pe carosabil”, face apel Mirela Gligore,purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Sibiu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat