Șoferii beți sau fără permis și-au dat întâlnire pe șoselele din Sibiu

În ultimele 72 de ore, polițiștii sibieni au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier.

La data de 16 august, în jurul orei 0720, polițiștii din Copșa Mică au depistat în trafic, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Micăsasa, avea o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 16 august, în jurul orei 1000, polițiștii din Tălmaciu au oprit pe raza orașului un autoturism la volanul căruia a fost depistat cu localnic, în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La data de 16 august, în jurul orei 2220, pe strada Principală din Hosman s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. În fapt, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton de energie electrică pe care l-a deteriorat la bază, apoi oprindu-se într-un pârâu.  Șoferul nu a suferit leziuni vizibile, a ieșit din auto și  a plecat într-o direcție necunoscută până la sosirea poliției.   Polițiștii din Agnita l-au prins la scurt timp, stabilind că este minor, are 16 ani și locuiește în Fofeldea. Tânărul, în vârstă de 16 ani, conducea autoturismul fără a deține permis de conducere.

La data de 14 august, în jurul orelor 0500, polițiștii Serviciului Ordine Publică, în cadrul unei acțiuni privind circulaţie material lemnos pe raza localităţii Râu Sadului, au depistat, pe D.J. 105 G, un autovehicul neînmatriculat și cu număr fals, care tracta și o remorcă. Autovehiculul era condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, localnic.

La data de 15 august, în jurul orei 0350, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic, pe str. Lungă din localitatea Slimnic, un autoturism la volanul căruia a fost depistat un localnic, în vârstă de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, având suspiciunea rezonabilă că se afla în stare de ebrietate, polițiștii rutieri i-au solicitat bărbatului testarea cu aparatul etilotest. Întrucât acesta a refuzat, a fost condus la UPU unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 14 august, în jurul orei 1730, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Orlat au depistat în trafic, pe str. Principală din Poiana Sibiului, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 19 ani, localnic. Polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu are asigurarea obligatorie RCA valabilă, motiv pentru care a fost reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și aplicată sancțiune contravențională.

La data de 14 august, în jurul orei 1820, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe DN 1, la intersecția cu DC Colun, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Curtea de Argeș. Polițiștii au constatat că șoferul avea o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii au acum dosare penale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*