Șoferul FUGAR care a lovit o fată pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu a fost reținut

Șoferul fugar care în 14 august a lovit o fată de 15 ani din Cașolț, pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu, a fost reținut.

IPJ Sibiu: Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea unui conducător auto care la data de 14 august a fost implicat într-un accident rutier, părăsind imediat locului de producere al acestuia.  Totodată, din cercetări a reieșit că șoferul avea permisul de conducere reținut și exercitarea dreptului de a conduce suspendată ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în cursul anului 2020. Totodată, s-a stabilit faptul că autovehicul implicat în accident nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe acesta la data producerii accidentului era fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

Ieri, în baza probatoriului administrat, s-a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri legale.

În data de 14 august, în jurul orei 1640, pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, o fată de 15 ani, din Cașolț, a fost lovit de un autoturism  în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Seara, familia acesteia a solicitat de la domiciliu un echipaj al ambulantei pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Șoferul implicat în accidentul rutier nu a anunțat Politia, fugind. Victima nu a putut oferi nici un fel de detaliu cu privire la autovehiculul implicat în accident, respectiv număr de înmatriculare, marca sau culoarea autovehiculului.

În dimineața zilei de 15 august, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea mașinii și a bărbatului care a condus-o în momentul producerii accidentului rutier. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Biroului Rutier Sibiu în vederea demarării cercetărilor.

One Comment

  1. Nicolae Tarcea
    Pentru accidetul suferit aveti dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*