Soluții și consultanță

Peste 130 de manageri și antreprenori din Sibiu și împreună au participat la ediția locală a conferințelor IMM ReStart, organizate de Doingbusiness.ro.

Sesiunile de plen au adus în fața auditoriului experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țară, iar sesiunile de întâlniri private au oferit participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită.

conferinta immSubiecte de interes

Temele abordate în prezentarile prezidiului au vizat zone cheie cu impact pentru succesul oricarei afăceri: subiecte de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, a motivării angajaților, a asigurărilor pentru afaceri și a soluțiilor practice pentru creștere și dezvoltare sustenabilă. Specialiștii au oferit auditoriului cele mai noi informații privind beneficiile fiscale pentru investitori, detalii privind modul de funcționare al pieței de capital și mai ales al posibilităților de finanțare pe care le oferă companiilor, repere privind siguranța afacerii și administrarea situațiilor de risc, sau soluții de retenție a angajaților cheie pentru angajatori. Totodată, au fost abordate subiecte din sfera analizei datelor, noutăți în tehnologia informației, cloud, software și aplicații practice de eficientizare a afacerilor, aspecte legislative privind utilizarea software-ului în companii, precum și resurse și instrumente suport în mediul online pentru creșterea vânzărilor.

Întâlnire necesară

„Caravana evenimentelor dedicate sectorului IMM organizate de Doingbusiness.ro a ajuns și la Sibiu, după succesul înregistrat până acum fiindu-ne evidență nevoia, deschiderea și dorința antreprenoriatului de a interacționa cu experții și specialiștii invitați. Am încercat, și de această dată, să oferim participanților o perspectivă completă și o abordare practică asupra celor mai importante tematici cu impact asupra afacerii lor, reunind consultanți din domeniile financiar, audit fiscal, juridic, finanțare, reprezentanți ai companiilor care au dezvoltat soluții dedicate IMM-urilor, traineri specializați în furnizarea de know-how și furnizori de resurse și soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor“, a declarat Dumitru Ion, general manager Doingbusiness.ro.
Totodată, evenimentul a găzduit ateliere practice și sesiuni de întâlniri private în cadrul cărora antreprenorii sibieni au putut dezbate situațiile concrete întâlnite în propria activitate cu experți de la Bursa de Valori București, EY Romania, REI Finance Advisors și BSA | The Software Alliance.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat