Ingrediente: 200 g spaghete, 200 g creveţi decorticaţi, 2 cepe potrivite, 6-7 căţei de usturoi, 200 g ciuperci, 300 ml suc de roşii, o conservă mică de ton, ulei de măsline, ardei iute uscat, sare, piper, busuioc, vegeta

Mod de preparare: Într-o tigaie se călesc, în ulei de măsline, căţeii de usturoi tăiaţi mărunt, peste care se presară şi puţin ardei iute uscat. Când usturoiul devine auriu, se adaugă sucul de roşii şi conserva de ton în suc propriu şi se potriveşte de sare, piper, busuioc şi vegeta. Separat se călesc, tot în ulei de măsline, ceapa, creveţii, împreună cu ciupercile, care se potrivesc tot aşa de sare şi piper. În acelaşi timp, într-o oală potrivită se fierb spaghetele. Când sunt gata, se scurg, se amestecă cu puţin ulei de măsline şi se aşează apoi în farfurie. Se pune deasupra sosul, apoi creveţii şi ciupercile călite în ceapă, iar peste întreaga compoziţie se rade puţin parmezan. Poftă bună!

Lasă un răspuns