Spectacol de Crăciun la FEG Sibiu

Spiritul Crăciunului și venirea Anului Nou i-a cuprins și pe elevii școlii postliceale FEG Sibiu, precum și pe cadrele didactice, angajați și conducerea instituției de învățământ.

Luni, conducerea școlii, împreună cu elevii, au pus în scenă un spectacol de Crăciun pentru colaboratorii instituției, parteneri, angajați, dar și pentru invitații speciali, între care inspectorul școlar general adjunct, Gheorghe Bârză. Spectacolul prezentat și regizat de Carmen Bădilă a cuprins colinde tradiționale, cântece patriotice, obiceiuri și datini de sărbători, melodii specifice acestei perioade, dar și o scenetă în care actori au fost elevii școlii sibiene. Spectacolul a fost susținut de elevii anului I, clasa A, specializarea Asistent Medical Generalist, Ioana Maria Popescu, elevă în clasa I la Școala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Iorga“, Melania Gîjulete, elevă a școlii și care activează și la Școala de Artă Sibiu, și cenaclul „Lumină lină“, condus de preotul Cătălin Dumitrean, care este și director la radio-TV Trinitas Sibiu. Atmosfera a fost una de sărbători, făcându-i pe elevi și pe cei prezenți să se bucure de sărbători, dar și să uite de grijile de zi cu zi pentru câteva ceasuri.

Directorul Școlii Postliceale FEG Sibiu, Viorica Cismaș, a mulțumit partenerilor pentru buna colaborare din acest an, precum și elevilor și cadrelor didactice pentru munca depusă.

Școala postliceală FEG Sibiu este o alternativă viabilă pentru tinerii sibieni și nu numai care vor să devină asistenți medicali generaliști sau de farmacie. Instituția se adresează tuturor absolvenților de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, absolvenților de facultate, personalului angajat și șomerilor absolvenți de liceu, tuturor celor care doresc să se califice într-o meserie nouă, cu posibilități de integrare imediată pe piața muncii din țară sau străinătate. Cursanții școlii beneficază de posibilitatea obținerii de burse de merit, care acoperă în proporție de 100 % taxa de școlarizare. Instituția de învățământ a avut de-a lungul timpului o evoluție dinamică și ascendentă. În pregătirea cursanților, FEG Sibiu aplică planurile și programele aprobate de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.

Școala postliceală FEG Sibiu funcționează din 2004 și reprezintă filiala județeană a Fundației Ecologice Green (FEG), ce a luat ființă în 1997.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*