Spectacol la final de proiect

Sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 16.30, va avea loc evenimentul public de la finalul proiectului „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“, în faţa Muzeului de Ştiinţe Naturale, şi începând cu ora 17.30 la Sala Thalia.

Proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern și artistic.

Spectacolul prezintă publicului larg momentele artistice de teatru, pantomimă şi dans pregătite de persoanele cu dizabilități participante la cursuri și workshopuri.

foto: Gabriela Cuzepan Bebeşelea

„La final de proiect, mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Sălii Thalia, Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate”, a precizat Ana-Maria Popa, președintele Asociației Diakoniewerk International.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*