Start cu dreptul în 2019! Victorie sibiană cu Steaua

BC CSU Sibiu s-a impus, aseară, în primul meci al anului, disputat pe terenul celor de la CSA Steaua Eximbank, scor 75-71 (18-19, 18-10, 17-25, 22-17). În etapa următoare, echipa se deplasează la Cluj, acolo unde va juca ultima partidă a sezonului regulat, înaintea confruntărilor din TOP 6.

Baschetbaliștii sibieni plecaseră în capitală conștienți că misiunea lor nu va fi ușoară, asta după ce gazdele aveau să își joace ultima șansă de a accede în TOP 6. Setea de victorie a Stelei s-a văzut în determinarea jucătorilor, care nicio secundă nu a arătat ca o echipă ușor de învins. Au început bine primele zece minute ale meciului, iar galben-albaștrii au reușit abia în sfertul secund să treacă la conducere. Sfertul al treilea a fost presărat de multe greșeli ale echipei noastre, iar CSA Steaua și-a adjudecat sfertul, trecând din nou la conducere înaintea sfertului decisiv. Finalul însă a aparținut echipei sibiene, iar partida a fost câștigată de BC CSU Sibiu la 4 puncte.

”A fost un meci în care noi am făcut greșeala să ne desconsiderăm adversarul, să luăm mai ușor lucrurile din punctul de vedere al concentrării la aruncările libere și la cele trei puncte, iar dovadă stau procentajele slabe. Un meci care pentru noi era un test important, pentru a vedea dacă putem să câștigăm și când jucăm mai slab. Știam că după atâtea meciuri bune va veni și o cădere, este oarecum normal, dar bine că am reușit să câștigăm pe final”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, la finalul partidei.

Cei mai buni jucători ai BC CSU Sibiu au fost: Kevin Hardy – 14 puncte și 9 recuperări, Monyea Pratt – 13 puncte și 9 recuperări, Justast Tamulis și Isaiah Philmore – câte 12 puncte, Chris Cooper – 8 puncte și 11 recuperări, Mirel Dragoste – 8 puncte, Randal Falker – 8 puncte și 7 recuperări.

BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare etapa viitoare, la U BT Cluj, sâmbătă, 12 ianuarie, de la 17:30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*