Start cu emoții

Un nou sezon de evenimente se deschide duminică în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș. Primul eveniment va fi World Snowboard Day, eveniment dedicat amatorilor de sporturi extreme.

snowboardCa în fiecare an, sezonul de evenimente în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș începe cu World Snowboard Day, eveniment important ce se sărbătorește de zece ani în peste 30 de țări, prin peste 100 de evenimente diferite. Pentru resortul din Păltiniș, este cel de-al șaselea an în care World Snowboard Day deschide sezonul de ski.

Competiţie 

Duminică, 20 septembrie, snowboarderi din toate colțurile țării sunt așteptați la Arena Platoș, pentru un spectacol demonstrativ ce va fi gustat cu siguranță de toți clienții stațiunii. Pe pârtia D va fi amenajat un fun-park suficient de tehnic pentru ca tinerii snowboarderi să se poată da în spectacol și să deschidă apetitul tuturor pentru un nou sezon reușit pe pârtii. Vor fi organizate concursuri de snowboard freestyle pentru copii și juniori, cei mai experimentați vor face demonstrații de freestyle, iar evenimentul e un prilej excelent pentru întâlniri și discuții cu riderii profesioniști din România.

Participare gratuită 

Pentru participarea la concursurile prilejuite de World Snowboard Day nu se percepe niciun fel de taxă. Formularul de înscriere și declarația ce trebuie completată de tutorii legali – pentru concurenții care încă nu au împlinit 18 ani – pot fi descărcate de pe www.arenaplatos.ro. Înscrierile la concurs se pot face în avans, prin e-mail, la adresa concurs@arenaplatos.ro, sau la faţa locului, înaintea startului.

Starea pârtiilor la Arena Platoș

În ultimele zile, tehnicienii complexului au putut porni instalațiile de producere a zăpezii artificiale, având în vedere că temperaturile au început și ele să scadă. În acest moment, pârtiile de ski nu sunt deschise publicului, însă duminică sunt mari șanse ca pârtia D să poată fi folosită de toți clienții complexului. Zona de concurs va fi bine delimitată, astfel încât să nu încurce persoanele care vor să schieze la început de sezon.

Programul zilei

11.00 înscrieri12.00 demonstrații12.30 concurs pentru copii

14.00 Jam session15.30 BBQ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*