Start la distracție, pe gheață!

Singurul loc de distracție pe gheață din județul Sibiu amenajat în spațiu închis, cu o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătrați, îşi va deschide porţile la Cisnădie, vineri, 1 decembrie, începând cu ora 16, informează reprezentanții Primăriei Cisnădie.

„Evenimentul va fi marcat de o serie de manifestări artistice. Vor avea loc tot felul de jocuri pentru copii, piese de teatru, tombole şi multe alte suprize”, au adăugat aceștia. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, începând cu orele 16 și până la orele 21.30, iar în weekend va fi deschis de la orele 14.30 până la 21.30.
Taxa de intrare la patinoarul din Cisnădie este de 5 lei pe oră pentru copii şi 10 lei pe oră pentru adulţi. Închirierea patinelor se face pe baza cărţii de identitate, iar preţul este de 5 lei pe oră.

Patinoarul de la Cisnădie va atrage, cu siguranță, nu doar localnici, ci și foarte mulți sibieni, în condițiile în care municipiul Sibiu nu are nici anul acesta un patinoar, iar reprezentanții Primăriei Șelimbăr încă nu au anunțat dacă vor amenaja unul și în acest sezon. Lucrările pentru amenajarea unui patinoar au început, săptămâna aceasta, și în nordul județului, însă patinoarul din centrul istoric al Mediașului va fi unul de dimensiuni mai mici: doar 600 de metri pătrați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*