Strada Strungului a fost modernizată. Circulația pe strada Macaralei revine pe sens unic

Strada Strungului a fost redată traficului modernizată.

Primăria Sibiu a contractat în 2016 și a gestionat lucrările de reabilitare a carosabilul și trotuarelor, dar și modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe această stradă. Lucrările au inclus marcarea unei piste pentru biciclete și plantarea de arbori. “În cartierul Lazaret se lucrează și pe strada Plevnei și Principatele Unite, lucrările apropiindu-se de finalizare. Modernizarea zonei va continua însă pentru că în următoarea perioadă va începe reabilitarea a șase străzi de pământ din zonă – Luceafărului, Corneliu Diaconovici, Lebedei, Arcului, Libertății și Nicolae Milescu Spătarul – contractul pentru aceste lucrări fiind deja semnat”, a arătat primarul Astrid Fodor.

De marți, 25 aprilie, circulația pe strada Macaralei revine pe sens unic. Odată cu redeschiderea străzii Strungului pe care se va circula în sens unic dinspre Calea Gușteriței spre strada Mașiniștilor, pe strada Macaralei se va reveni la circulația pe sens unic dinspre strada Oțelarilor spre Calea Gușteriței.

„Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această perioadă de reașezare a traficului și să respecte semnele de circulație care vor fi instalate în zonă”, se arată într-un comunicat al Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing din cadrul Primăriei municipiului Sibiu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*