Străzile Tipografilor şi Aleea Streiu se închid pentru reparaţii. Încep lucrările şi pe ultimul tronson pe Calea Cisnădiei

 

Aleea Streiu se închide de luni, 1 aprilie pentru reparaţii. Lucrările vor începe din zona grădiniţei şi vor continua spre Calea Cisnădiei. Timp de o lună DPC va reface atât carosabilul cât şi trotuarele de pe această stradă

Strada Tipografilor se închide tot de luni, pe tronsoane, pentru lucrări de reparaţii la pavaj. Prima porţiune care se închide este cea dintre Piaţa Schiller şi strada Papiu Ilarian. Pentru a oferi şoferilor o rută ocolitoare, pe perioada acestor lucrări se va deschide strada Cetăţii, pe tronsonul care este pietonal, între strada Gheorghe Lazăr şi strada Papiu Ilarian. DPC va finaliza aceste lucrări în aproximativ o lună.

 

Încep lucrările şi pe ultimul tronson al străzii Calea Cisnădiei. Circulaţia pe tronsonul situat între strada Gheorghe Dima şi ieşirea din oraş către Cisnădie va fi restrânsă pe o bandă în perioada 1 -15 aprilie, timp în care se va lucra la reţelele de utilităţi. După data de 15 aprilie acest tronson se va închide complet pentru executarea lucrărilor la drum.

Pe străzile Toamnei şi Corneliu Diaconovici se va lucra în următoarea perioadă la reabilitarea reţelei de canalizare. Pe strada C. Diaconovici, tronsonul dintre strada Luceafărului şi strada Ecaterina Varga va fi închis traficului de luni, 1 aprilie, timp de două săptămâni pentru executarea lucrărilor prevăzute în contractul finanţat pe POS Mediu. De asemenea, strada Toamnei va fi închisă pentru modernizarea canalizării începând de luni, 1 aprilie, timp de trei săptămâni.

 

Mirela Gligore

Şef Serviciu de Presă şi Comunicare

Primăria Municipiului Sibiu

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat