Studenţii din Sibiu, chemați la muncă în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează o selecţie pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).

Pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană. Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul în județul Sibiu sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din judeţ se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, în vederea înregistrării dosarelor.
Înregistrarea se va desfăşura până pe 9 februarie, în intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 şi vineri, orele 09.30 – 12.30.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*