Succesul se învață la IMM ReStart

Informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor le vor fi prezentate antreprenorilor din județul Sibiu, săptămâna viitoare, în cadrul evenimentului „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul“. Totodată, IMM ReStart le oferă participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.

Experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țară vor vorbi la Hotel Hilton din Sibiu, marți, 12 mai. Evenimentul IMM ReStart, dedicat antreprenorilor și managerilor în căutare de resurse, soluții și informații pentru dezvoltarea afacerii, este organizat de Doingbusiness.ro.

 Teme de actualitate

Majoritatea subiectelor abordate au aplicabilitate generală, fiind utile și companiilor mari și foarte mari, potrivit organizatorilor. Temele abordate la conferință sunt de actualitate și aduc în prim plan noutăți din domeniul reglementarilor fiscale și legislative (EY Romania), principalele riscuri pentru afaceri, soluții de asigurare și management al riscului (Allianz-Țiriac Asigurări). Pentru o perspectivă de business completă, conferința oferă și dezbateri cu privire la oportunitățile de dezvoltare personală. Astfel, specialiști ai EY Romania și Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanța angajaților și psihologia vânzărilor.

Atelier pe teme de tehnologie

Deoarece tehnologia este astăzi unul dintre cei mai importanți factori care pot influența dezvoltarea unei companii, conferința organizează și o sesiune de workshop care aduce în prim plan cele mai noi instrumente și soluții tehnologice. Astfel, se va discuta despre mobilitate și resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile (Telekom), dar și despre direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicare și portalurile de business (Kompass Romania).

Unu la unu

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014, întâlnirile private gratuite cu vorbitorii conferinței sunt disponibile pentru participanți și ediția aceasta. Ele pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=sibiu.

Înscrieri online

Participarea la IMM ReStart este gratuită pentru primii doi reprezentanți ai unei companii și se face pe bază de înscriere prealabilă. Pentru mai mult de doi participanți per companie, taxa este de 30 de euro cu TVA pentru fiecare persoană suplimentară. „Caravana IMM ReStart revine la Sibiu cu același format interactiv, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1.200 de antreprenori din întreaga țară au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri“, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Moderat de Radu Soviani

Evenimentul de la Sibiu va fi moderat de Radu Soviani și este organizat în parteneriat cu: Telekom România (Partener Principal), Allianz-Țiriac Asigurări, EY România, Kompass România, Microsoft România, TNT Computers, Coface, REI Finance Advisors, Equatorial (parteneri) și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu (organizație suport). Mesagerul de Sibiu este partener media. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Pitești (28 mai), Iași (9 iunie), Târgu Mureș (17 septembrie), Galați/Brăila (15 octombrie) și Oradea (19 noiembrie).

Dumitru ION | General Manager Doingbusiness.

„În 2015, caravana «IMM ReStart» a debutat la Brașov și a continuat la Arad, Sibiul fiind a treia oprire de anul acesta, urmând să ajungă până la sfârșitul anului în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor întreprinzători provocarea de a-și descoperi potențialul.“

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia românească, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc). Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart (2014), Economia Azi – Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri – Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).

 

CASETA

Agenda evenimentului

 08:30 – 09:00:

 • înregistrarea participanților / welcome coffee

 09:00 – 11:00:

Sesiunea I: Consultanță fiscală, financiară și legislativă

 • Cum să optimizezi mai bine activitatea firmei?

Află despre noile reglementări fiscale și legislative în 2015 – Gabriel Șincu, Tax Executive Director, EY Romania

 • Te-ai gândit cum poți accesa fonduri europene?

Obține ultimele informații despre fondurile disponibile și formalitățile de accesare ale acestora – Roxana Mircea, Managing Partner, REI Finance Advisors

 • Ce riscuri îți impactează afacerea?

Descoperă noutăți despre asigurarea afacerii și managementul riscului – Marius Dan, Trainer, Allianz-Țiriac Asigurări

 • Cum alegi partenerii de afaceri potriviți?

Află despre insolvență și asigurarea de credit comercial – reprezentant Coface

 11:00 – 11:15  

 • pauză de cafea

 11:15 – 13:00

Workshop – „Noua era a hiperconectivității“ – Știi cum influențează tehnologia dezvoltarea companiei tale?

 • Ai nevoie de soluții complete pentru business-ul tău?

Află despre optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile adaptate afacerii tale – dr. Vasile Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business România, Telekom România

 • Ce beneficii îți aduc soluțiile cloud?

Află despre mobilitate și resursele de date – Dan Grovu, TNT Computers (Partener Microsoft România)

 • De unde obții informațiile despre furnizori și potențiali clienți?

Află despre direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicare și portalurile de business – Dumitru Ion, CEO, Kompass România

 13:00 – 13:45  

 • prânz & networking

 DSCN869913:45 – 15:00

Sesiunea II: Dezvoltare personală – descoperă-ți potentialul

 • Știi cum să crești performanța angajaților tăi?

Află despre eficacitatea individuală și eficacitatea organizațională – Cosmin Joldeș, Senior Consultant, Equatorial

 • Știi cum să faci ca prețul să nu conteze?

Psihologia vânzărilor poate fi o soluție – Elena Badea, Marketing Director, EY România

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*