Suporterii sibieni, așteptați în număr mare la derby-ul pentru promovarea în Liga 2

FC Hermannstadt joacă derby-ul de promovare cu CF Metalurgitul Cugir, în deplasare. Vineri, 28 aprilie, de la ora 17.00, echipa sibiană va disputa, la Cugir, partida contând pentru etapa cu numărul 25, cu ocupanta locului secund din clasamentul seriei.

 

Transport asigurat pentru suporterii FCH

Conducerea clubului sibian anunță pe pagina de Facebook că asigură pentru suporterii sibieni transport la derby-ul CF Metalurgistul Cugir – FC Hermannstadt. „Suporterii care doresc să participe la acest meci trebuie să ne transmită un mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe adresa de mail fchermannstadt@yahoo.com, cu numele, prenumele și numărul de telefon.

Plecarea va avea loc vineri, de la ora 14.30, de la Stadionul Municipal Sibiu. Băieții au nevoie de susținerea voastră“, este anunțul postat de conducerea clubului pe pagina de socializare.

Moment decisiv

FC Hermannstadt pornește favorită, prin prisma poziției în clasament, însă partida se anunță una decisivă pentru ambele formații în atingerea obiectivului, adică promovarea în Liga a II-a. FC Hermanstadt Sibiu ocupă primul loc în clasament, când au mai rămas cinci etape. Linia de clasament al liderului este următoarea: 23 meciuri, 18 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj 55-19, 56 puncte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*