Susținere pentru înființarea unei biblioteci la Săcădate

Peste 100 de alergători au participat la Maratonul Internațional Sibiu 2019 și au adunat susținători pentru a sprijini realizarea proiectului „O bibliotecă pentru copiii din Săcădate”.

Toți cei care doresc să susțină proiectul o mai pot face până în data de 1 iulie, accesând link-ul: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?cauza=13.

„Pe 1 iunie am participat la cel mai mare eveniment sportiv filantropic din țară. Scopul acestui proiect este de a crea în spațiul rural accesul copiilor la cărți de calitate, atractive, adaptate vârstei lor, ceea ce în acest moment nu este posibil. Cei 30 de elevi ai școlii din Săcădate sunt privați de această sursă esențială de cunoaștere și de satisfacție personală. Proiectul își propune să suplinească această carență prin amenajarea unei încăperi multifuncționale, destinate cărților, meditației, atelierelor de lectură sau altor activități recreative similare. În ciuda ploii abundente, alergătorii noștri au fost mai determinați ca oricând! Cu un entuziasm molipsitor, abia au așteptat să se dea startul și sa ajungă la finish. Toți ne-au spus că vor repeta cu siguranță experiența! Le mulțumim încă o dată și ne gândim deja la viitoare proiecte! Implicarea socială aduce cele mai mari satisfacții! Abia așteptăm să ne reunim la inaugurarea bibliotecii din Săcădate!”, a declarat Anca Groza, președintele Asociației Vatra Satului Săcădate.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*