Susţinut de Iohannis

Sibianul Marius Vecerdea ar putea deveni, astăzi, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis. Candidatura sa se bucură chiar de sprijinul lui Klaus Iohannis.

Tenismanul sibian mai are 16 contracandidaţi. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a înaintat o recomandare prin care susţine candidatura acestuia şi se declară impresionat plăcut de „ambiţia şi seriozitatea de care a dat dovadă, obţinând rezultate frumoase în proiectele sale“. De altfel, Iohannis este un client fidel al bazei sportive Pamira, înfiinţată de Vecerdea.

 

 

Vis împlinit

 

Plecat la 17 ani în Germania şi apoi în SUA, Vecerdea s-a întors în Sibiu pentru a-şi împlini visul: o bază modernă de tenis. „De la bun început mi s-a părut remarcabilă atitudinea d-lui Vecerdea faţă de tenis, faţă de Sibiu, faţă de provocarea pe care a acceptat-o. În primul rând mi s-a părut notabil faptul că a decis să se întoarcă în ţară, în Sibiu, pentru a realiza această bază sportivă“, remarcă edilul şef.

 

Atuurile lui Vecerdea

 

Marius Vecerdea a investit peste un milion de euro într-un club de tenis modern şi a adus pentru prima oară la Sibiu turneul internaţional BRD Challenger. „Recunosc că am fost impresionat de talia acestei competiţii şi organizarea foarte bună din partea Pamira. Pentru mine, dar şi pentru sibienii care au participat la meciurile acestui turneu, a fost o ocazie bună de a vedea cum se joacă tenisul de performanţă. Consider că seriozitatea de care a dat dovadă în proiectele iniţiate pentru tenis în Sibiu, faptul că a decis să investească în sport, pregătirea profesională pe care a acumulat-o atât în ţară, cât şi în strâinătate, îl recomandă pentru funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis“, concluzionează Iohannis.

 

Ziua cea mare

 

Alegerile pentru preşedinţia FRT vor avea loc astăzi, după ce Adunarea Generală a Federaţiei programată în 17 ianuarie nu a întrunit cvorumul necesar desfăşurării. Preşedintele şi vicepreşedintele vor fi votaţi în cadrul Adunării Generale programate astăzi, de la ora 11.00, la Hotelul Pullman din Bucureşti. Pentru postul de vicepreşedinte mai candidează George Cosac, Ovidiu Sola, Ciprian Porumb, Sever Dron, Liviu Ursuleanu, Romeo Stoica, Bogdan Gheorghe, Răzvan Itu, Ionuţ Moldovan, Adrian Marcu, Ion Tupa, Aurel Chisozan, Radu Badin, Ovidiu Pop, Cornel Enache şi George Cerbu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*