Tabără organizată de Biserica Ortodoxă pentru copiii din zona Săliște

Un grup de copii din Protopopiatul Săliște a participat, în perioada 24-26 august, la tabăra de vară „Bucuria de a fi copil”, în județul Vâlcea.

Tabăra afost organizată de protopopul de Săliște, Petru Toader Damian, și coordonată de preotul Nicolae Cosmin Drugan de la Parohia Armeni.

Tabăra a debutat prin vizitarea celor mai reprezentative mănăstiri din Arhiepiscopia Vâlcii, printre care amintim: Mănăstirea Dintr-un Lemn, Mănăstirea Arnota, Mănăstirea Bistrița și perla domniei brâncoveneşti, Mănăstirea Hurezi.

„Cea de-a doua zi a avut ca obiectiv drumeția până la Mănăstirea Stănişoara, unde copiii s-au bucurat de minunatele privelişti ale naturii și de dragostea părinților care ne-au întâmpinat cu bucurie și dragoste, iar pe seară s-a vizitat Mănăstirea Ostrov și Mănăstirea Cozia, precum și staţiunile Călimăneşti şi Căciulata. În ultima zi, ne-am bucurat împreună de beneficiile apei termale, în parcul de distracție pentru copii din staţiunea Cozia. Mulţumim Liceului Teoretic «Ioan Lupaş» din Săliște care ne-a pus la dispoziţie mijlocul de transport pe toată perioada taberei”, ne-a spus părintele Drugan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*