Tânără dispărută de la domiciliu

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au fost sesizaţi de familia unei tinere cu privire la faptul că fiica lor în vârstă de 25 de ani a dispărut de la domiciliu. Oricine poate oferi informaţii cu privire la tânără este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

FaurÎn data de 10 decembrie, Faur Maria, în vârstă de 25 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută fără a mai reveni. Familia acesteia a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu, fiind demarate activităţile de căutare pentru găsirea tinerei.

Semnalmente: înăltime 1,60 m, greutate 55 kg, păr lung, vopsit negru, ochi căprui, faţă rotundă şi frunte lată. Tânăta are un tatuaj neterminat în forma de fluture pe umăr.

La data plecării, purta colanţi de culoare neagră, bluza tip tricou cu mânecă scurtă de culoare albă cu dantelă în partea superioară şi neagră în partea inferioară, haină din imitaţie de piele de culoare neagră cu blană artificială şi ghete de culoare neagră cu blană.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei persoane sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat