Târg caritabil de iarnă

Sibienii sunt invitați la Târgul Caritabil de Iarnă, organizat de asociația „Ajungem MARI“ din Sibiu.

Evenimentul caritabil este organizat în beneficiul copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu și are loc sâmbătă, 25 noiembrie.  Cei interesați sunt așteptați în număr cât mai mare la Forumul German, Sala Oglinzilor, între orele 11:00-17:00, unde voluntarii și prietenii lor au pregătit multe surprize, printre care articole handmade și ateliere creative pentru copii.
Donațiile strânse la eveniment vor oferi șansa un viitor mai bun – dezvoltare prin educație non-formală și experiențe frumoase în afara centrelor alături de voluntari.

Toate fondurile oferite de participanți vor fi transformate în cursuri interactive, ateliere în centre și ieșiri educaționale în oraș, alături de voluntari prietenoși și creativi, care îi încurajează pe copii să Ajungă MARI! Intrarea la târg este liberă, produsele dorite pot fi primite în schimbul unor donații. Programul educațional „Ajungem MARI“ pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget zero și o mână de voluntari, iar, astăzi, implică peste 1.000 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 județe.

În Sibiu, echipa de 40 de voluntari lucrează cu copii din centrele din Orlat, Gulliver și Prichindelul și doresc să ofere șansa la o educație mai bună și cât mai multe experiențe frumoase cu ajutorul comunității locale.

Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societății Civile și Gala Națională a Voluntarilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*