Târgul de Crăciun, în armonii de gospel

Târgului de Crăciun din Sibiu începe astăzi, la ora 19, prin concertul Sibiu Gospel Moods, un spectacol care reunește 20 de artiști din țară și străinătate pe scena din Piața Mare.

Ingrid_Arthur_SibiuGospelMoodsIngrid Arthur (foto), fostă membră a formației The Weather Girls, formație devenită celebră cu hitul „It’s Raining Man”, va concerta alături de Brad Vee Johnson, un artist de origine americană, trecut prin școala de jazz din New York și care a abordat o varietate de genuri muzicale: jazz, funk, soul și pop. Binecunoscuta și apreciata artistă Nico, reprezentanta României la Eurovision 2008, se va alătura acestei combinații extraordinare. Director muzical al proiectului este Andrei Tudor, prolific compozitor, aranjor și interpret, care va cânta în acest concert alături de Soul Armada Band din Budapesta și B&B Gospel Singers, un cor format din artiști din România, Ungaria și Germania.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea și tradiția creată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*