Tăriceanu, la Sibiu

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul Partidului Liberal Reformator la Preşedinţie, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că este singurul candidat care îl poate învinge pe Victor Ponta, susţinând că liderul PNL, deși se află pe locul 2 în sondaje, este în scădere.

tariceanu„Sunt singurul candidat care îl poate învinge pe Victor Ponta. Mai mult de atât, ultimele sondaje indică faptul că Ponta, care are avantajul de a fi şi premier, este favorit pentru a intra în turul doi. Pe locul doi este Iohannis, dar ceea ce se întâmplă cu Iohannis este o scădere rapidă de susţinere din cauza problemelor pe care le are cu justiţia – mă refer la dosarul cu ANI – şi sigur că cetăţenii îşi pierd încrederea“, a spus Tăriceanu. Acesta a precizat că şi colegii lui Iohannis din ACL îşi pierd încrederea şi sunt puşi într-o „situaţie delicată“. „Partea complementară este că nu numai cetăţenii îşi pierd încrederea, dar chiar şi membrii ACL care sunt puşi în faţa unei situaţii delicate şi aceasta este ca urmare a comportamentului incorect al domnului Klaus Iohannis care ştiind că are aceste probleme cu ANI ar fi trebuit să nu se angajeze în această cursă electorală“, a adăugat Tăriceanu. Acesta a spus că, dintre toţi candidaţii, el are cea mai lungă experienţă politică. Președintele PLR a vizitat Piața Țărănească Transilvania, o fabrică din Zona Industrială Vest și apoi a asistat la premiera unei piese de teatru.

6 Comments

 1. Andrei Margineanu says:

  Tăriceanu va fi un preşedinte-arbitru, nu un preşedinte-jucător.
  Tăriceanu reprezintă garanţia pentru o Românie prosperă acum şi peste 20 de ani.
  România trebuie să devină un lider regional, nu un elev repetent.

 2. andrei says:

  Tăriceanu va fi un preşedinte al tuturor românilor, oriunde aceştia s-ar afla si va fi un preşedinte care respectă Constituţia şi legile ţării, aşa după cum a demonstrat ca prim-ministru.

 3. Simona says:

  Tariceanu este cel mai bun candidat la președenție!

 4. Laura Alexa says:

  Tariceanu este de partea tuturor romanilor!!!

 5. Alina Hr says:

  Tariceanu are experienta ca fost prim-ministru.

 6. AlexandruR says:

  Tariceanu , este cel mai bun presedinte pentru Romania ! Tariceanu va readuce bunastarea !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*