TAROM deschide ruta Sibiu – Stuttgart

TAROM a anunțat lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 iulie.

„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu compania TAROM, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă”, a declarat Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.

Destinație Data lansării Zile de operare Plecare Sibiu – sosire Stuttgart (ore locale) Plecare Stuttgart – sosire Sibiu (ore locale)
Stuttgart 15 iulie 2018 Miercuri, Vineri, Duminică 09.25 – 11.25 17.20 – 19.20

Din 1999, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă.

„Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat  Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru clasa Economy) și 10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat