Tarom reia zborul Sibiu – București

Compania aeriană TAROM a anunțat redeschiderea rutei Sibiu – București de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

Primul zborul intern ce va conecta direct orașul Sibiu de București, după o pauză de patru ani, va fi operat în data de 15 iulie, cu tarife începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană și tarife de aeroport, fără costuri adiționale.

„Deschiderea rutei Sibiu-București este felul în care TAROM răspunde exigențelor pasagerilor noștri. Sibiu este un pol de creștere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent și la fel și cerințele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastră, TAROM, se conectează la acest potențial cu servicii și tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM, într-un comunicat de presă.

TAROM nu a mai operat curse directe interne între Sibiu și București din anul 2014, potrivit reprezentanților aeroportului sibian.

„Atingem astăzi un alt obiectiv important, ca rezultat al punerii în practică a unui plan ambițios de acțiuni al echipei actuale de management, deschiderea rutei interne Sibiu-București, a opta rută anunțată în perioada de 8 luni a mandatului nostru. Eforturile întreprinse și confirmate în timp prin dinamizarea rețelei de rute a Aeroportului Internațional Sibiu consolidează și asigură o creștere pe termen lung”, a declarat Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.

”Aeroportul Internațional Sibiu are un rol activ și de susținere în regiune în ceea ce privește mobilitatea mediului de afaceri și nu numai, iar anunțul deschiderii rutei Sibiu – București reprezintă transpunerea solicitărilor comunității pe care o deservim în asigurarea conectivității cu capitala României. Diversificarea opțiunilor de călătorie pentru pasagerii noștri va reprezenta întotdeauna unul dintre principalele noastre obiective”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania TAROM va opera zboruri directe spre trei destinații: München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart și București cu trei frecvențe săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică.


Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*