Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” Sibiu deschide nou stagiune, sâmbătă, 2 septembrie, cu spectacolul “Vrăjitorul din Oz”. 

Spectacolul este programat de la ora 11,00. “Pe lângă reprezentaţiile programate în fiecare sâmbătă de la ora 18,00 şi duminică de la ora 11,00, am introdus o nouă reprezentaţie în fiecare sâmbătă de la ora 11,00. Am luat această decizie în urma unui sondaj de opinie derulat în rândul a 500 de familii din oraş, pe parcursul lunilor iunie şi iulie din acest an. Desigur că vom continua să organizăm în continuare, în timpul săptămânii, spectacole în circuit închis, special pentru grădiniţe şi şcoli”, a declarat managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu, Adrian Tibu.

“Vrăjitorul din Oz” mai poate fi văzut sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 18,00 şi duminică, 3 septembrie, de la ora 11,00.

Intrarea publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11,00 – 18,00, sâmbăta între orele 10,00 – 18,00, duminica între orele 10,00 – 14,00 sau online prin eventim.ro sau în reţeaua Orange şi Librăria Humanitas din Sibiu.

Preţul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziţionate online sau în reţeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Pentru grupuri organizate organizatorii percep anumite reduceri.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.