Tensiuni în Guvern. Cine este colegul care a nemulțumit-o pe Raluca Turcan

Mai mulți miniștri liberali, printre care s-ar putea număra și Raluca Turcan, s-au plâns de colaborarea cu partenerii de coaliție într-o ședință internă.

Liberalii au criticat din nou miniștrii USR-PLUS în ședința Biroului Executiv. De această dată, ministrul Justiției, Stelian Ion și pachetul de legi inițiat de acesta au fost ținta nemulțumirilor liderilor PNL. După ce Ludovic Orban și-a declarat public nemulțumirea că PNL nu a fost consultat pe acest subiect, în spatele ușilor închise miniștri precum Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, și Lucian Bode au criticat activitatea partenerilor de Coaliție. Ministrul Muncii le-a spus colegilor că a primit aviz negativ de la ministerul Justiției pe inițiativă privind legea salarizării. Totodată, Turcan s-a plâns de faptul că, în timp ce liberalii vorbesc despre creșterea vârstei de pensionare a magistraților, Stelian Ion spune public că vrea să o mențină scăzută, potrivit Hotnews.ro.

Sursa citată adaugă că nemulțumirile PNL la adresa partenerilor de guvernare USR-PLUS sunt exprimate săptămânal în ședința Biroului Executiv. Liderii PNL se plâng constant de faptul că miniștrii USR sunt într-o continuă campanie de imagine și că nu se consultă și nu colaborează cu ei atunci când iau decizii. La ședințele anterioare, liberalii s-au plâns de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și cel al Economiei, Claudiu Năsui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*