TOP 6: BC CSU Sibiu întâlnește astăzi Steaua

BC CSU Sibiu este la București, acolo unde va disputa astăzi, de la orele 17.30, o nouă partidă din cadrul TOP 6 cu CSM Steaua Eximbank.

Baschetbaliștii sibieni speră într-un meci bun în compania echipei din capitală, aflată într-o formă foarte bună, după victoriile consecutive din meciurile de la Oradea și Cluj. CSU Sibiu vine tot după o victorie, reușită pe teren propriu, în meciul din weekend-ul trecut cu BCM U FC Argeș Pitești.

În duelurile din acest sezon, CSU a reușit să învingă Steaua, în ambele confruntări de pe teren propriu, în timp ce Steaua și-a atribuit victoria în returul fazei întâi a campionatului.

 

”Ne așteaptă Steaua la București, un meci cu o echipa ce a bătut în deplasare, în ultimele două etape, la Oradea și la Cluj, principalele favorite la titlu și în acest sezon. Este, așadar, o echipă extrem de valoroasă, ce are 8 străini și reușesc să îi rotească și să câștige, la diferență de două zile, cu două dintre cele mai bune echipe din campionat. Nu putem fi decât super concentrați și noi și privim cu entuziasm meciul acesta. Va fi o provocare care le va place băieților noștri și care ne va permite să facem o evaluare a noastră înainte de play-off. Spun asta pentru că vom întâlni una din echipele enumerate mai sus și în play-off, așa că privim cu încredere meciul. Ne interesează în primul rând să facem un meci bun și vom vedea apoi și rezultatul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.30. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro. Vânzarea online va fi sistată vineri seara, după ora 20.00, pentru procesarea plăților, iar dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la casieria Sălii Transilvania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*