Top cinci piscine în Sibiu

Ia-ți un prosop, fă-ți o rezevare telefonică sau on line, căci paza buna trece mereu primejdia rea, fii relaxat și pregătește-te de clipe faine la piscină!

Mesagerul de Sibiu ți-a pregătit un top al piscinelor aproape de casă, unde ajungi în maxim o jumătate de oră, ai parte de cel mai bun raport calitate-preț, priveliști grozave și multă veselie.

Castelnor

Hotel Castelnor Păltiniș îți garantează pașaportul spre starea de bine. Unii oaspeți l-au considerat un adevărat colț de rai datorită poziției excelente, facilităților și calității serviciilor. Are pachete generoase de petrecere a timpului în aer liber, acestea incluzând drumeții montane, călătorii cu bicicleta și bineînțeles baie într-o infinity pool extrem de generoasă și cu o panoramă unică, la o altitudine de peste 1.400 de metri. E important de știut că piscina e încălzită și nu te lasă să simți răcoarea din zona montană. Pentru întregirea experienței, alege un cocktail din meniul barului sau un vin de calitate din cramă.

Versailles

Piscina Versailles, situată pe drumul dintre Sibiu și Cisnădioara, este perfectă dacă vrei să petreci timp de calitate cu familia. Pentru cei mici există locuri special amenajate și foarte mult spațiu de joacă. La pachet există plajă, ponton, aer proaspăt și liniște. Proprietarii locației garantează încălzirea piscinei la aproximativ 30 grade Celsius. Orarul de funcționare este de vineri până duminică între 9 și 20. Îți recomandăm să-ți faci o programare telefonică și totodată să verifici dacă locația nu este închiriată întegral pentru un eveniment privat. Locația are și o bucătărie open space. Recomandările noastre merg către preparatele grill și vinurile din meniu.

Jasmine

Jasmine, Complex Balnear Ocna Sibiului, nici o vară fără bălăceală la Ocna Sibiului! Aici sănătatea vine la pachet cu distracția. Faci aerosoli fără să-ți dai seama și te bucuri de peisaje altfel. Cura de aer împreună cu helioterapia conferă organismului o acţiune de cruţare sedativă, constituie un factor terapeutic în tratamentul afecţiunilor reumatismale şi ginecologice, precum şi un factor de călire a organismului. Terasa și piscina exterioară sunt situate într-un complex balnear construit încă de la 1907, pe vremea împăratului Franz Joseph, și recunoscut atât național, cât și internațional pentru tratamentele cu nămol și apă sărată.

Administratorii piscinei respectă prevederile de distanțare socială a șezlongurilor. Piscina dedicată adulților are 36 de metri lungime și 13,5 metri lățime și o adâncime cuprinsă între 0,90 și 1,70 metri. Cea pusă la dispoziția celor mici a lungă de 13,5 metri și lată de 6,5 metri, iar adâncimea variază între 0,40 și 0,70 metri. Toate facilitățile de terasă și piscină ale complexului sunt puse la dispoziția oaspeților de luni până duminică între orele 10 și 20.

Carpentiere Arena

Carpentiere Arena funcționează pe principiul sănătos că o vară toridă se petrece mult mai ușor la piscină. Situată la 16 km de Sibiu, pe Valea Ștezii, cea mai nouă piscină exterioară din peisaj este dotată cu apă dulce, încălzită la o temperatură de 28 – 30 de grade Celsius, precum și o cascadă de apă, menită să te relaxeze. Pentru clipe de tihnă, ai la dispoziție o zonă de baldachine și șezlonguri. Meniul de băuturi poți să-l încerci în pool bar-ul special amenajat. Uneori, atmosfera e înveselită de un DJ și muzica lui.

Băile Miercurea

Băile Miercurea sunt un complex mic și cochet, unde relaxarea întalnește distracția într-o armonie perfectă. Lansat la începutul anului trecut, după mai bine de 20 de ani de investiții, complexul hotelier îți permite să redescoperi băile cu apă minerală clorurată, sodică și iodată, numai bună pentru tratarea reumatismului și a altor afecțiuni neurologice. Primele izvoare de apă minerală din zonă au fost folosite și exploatate încă din epoca romană. Bazinele de exterior puse la dispoziția oaspeților sunt două la număr, unul dedicat adulților, iar celălalt copiilor. Fiecare are sisteme de încălzire, temperatura apei variind între 27 și 30 de grade. Nu lipsește nici rulota cu înghețată și zona de food cu preparate delicioase. Tariful de acces în zona picinelor exterioare este de 50 lei/adult și 30 lei/copil cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani. Cei cu vârsta sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de adulți. Biletul include accesul la vestiar, șezlong și umbrelă. Programul de funcționare este zilnic, între 10 și 19.

Viorica MAIER

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*