Tradiția berii Pilsner Urquell, accesibilă acum și sibienilor

Pub-ul Joy Me și berea originală cehească Pilsner Urquell au marcat cel mai recent eveniment monden al Sibiului.

Zilele trecute, cel mai nou pub sibian și Pilsner Urquell au organizat un eveniment de inaugurare și prezentare a parteneriatului.

Brand-ul cehesc și-a extins prezența cu o nouă locație în care consumatorii pot degusta Pilsner-ul original. Joy Me, de pe Calea Dumbrăvii, este primul pub Pilsner Urquell din Sibiu care duce moștenirea berii cehești mai departe, bucurând cunoscătorii de bere ai orașului, precum și turiștii aflați în vizită. Seara a mai cuprins un recital al artistei Doina Spătaru, dar și o demonstrație culinară susținută de chef Alin Barabancea.

„Salutăm deschiderea Joy Me, noua locație Pilsner Urquell care le va oferi iubitorilor de bere un cadru ideal în care să experimenteze gustul perfect al unui Pilsner autentic la draft. La Pilsner Urquell, spunem că «maestrul berar produce berea, iar Tapsterul este cel care o desăvârșește», de aceea barmanii din Joy Me au fost pregătiți pentru a le oferi consumatorilor din Sibiu cel mai bun gust Pilsner Urquell, așa cum este el și în Cehia, contribuind la promovarea culturii berii la draft în România”, a declarat Loredana Catană, Key Customer on Channel Manager.

Noua locație Pilsner Urquell deschisă în Sibiu pune accent pe tradiția primei beri blonde pilsner din lume. Inaugurată în 1842, Pilsner Urquell păstrează și astăzi același proces de producție: se folosesc aceleași ingrediente cehești de înaltă calitate și același proces de producție, iar berea se produce numai în fabricile de bere din Plzeň. Așadar, Joy Me Pub din Sibiu pune accent pe împărtășirea moștenirii cehești la nivel de excelență


Cosmin PAL

 

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat