Tragedie pe DN1

Trei persoane și-au pierdut viața și o femeie însărcinată a ajuns la spital cu răni grave, în această după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 1, între localitățile Cristian și Săcel.

Circulația în zonă este îngreunată.

Un șofer sibian, în vârstă de 32 ani, a produs coliziunea care i-a fost fatală, potrivit Poliției județene.

Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, singur în autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Alba și în care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, în vârstă de 49, respectiv 30 de ani, aceasta din urmă însărcinată, toți trei din județul Alba. Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, gravida fiind transportată la spital cu răni grave.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu două autospeciale SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari.

One Comment

  1. Indiferent de vinovatie persoanele accidentate si rudele celor decedati in acest accident rutier, sot, sotie, copii, parinti, frati si surori, bunici, strabunici, nepoti si stranepoti etc. au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*